Stroom & Gas

De voordelen van collectieve energie

In een tijd waarin de energiemarkt onvoorspelbaar is en de prijzen stijgen bieden collectieven nog steeds normale energieprijzen. Collectieve inkoop van energie is belangrijk voor onze klanten, want daarmee zou er flink kunnen worden bespaard op deze momenteel zeer hoge vaste energie prijzen.

Wij ontzorgen onze klanten door tijdig met hen te bespreken en snel te schakelen bij lagere tarieven. Met een adviseur van ZO GEREGELD.nl kunt u erop vertrouwen dat u altijd recht heeft op de laagste energie tarieven en  beste aanbiedingen.

Meer voordelen...

Energie advies

Met meer dan 40 verschillende leveranciers is het moeilijk om te weten wanneer je daadwerkelijk een goed contract hebt binnengehaald. Wij begrijpen vanuit het collectief hoe het is belangrijk dat je goed advies krijgt en een adviseur die je ook hierin alles duidelijk uitlegt. Per verbruik en situatie kan een andere aanbieder voordeliger zijn en dat scheelt vaak enorm. Vanuit het collectief kijken wij dus afhankelijk van uw situatie naar de beste aanbieder op korte en lange termijn. Dit doen we voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Wat we doen?

cons010.jpg

1. We monitoren de prijzen en tarieven

Zo heeft u altijd de laagst mogelijke tarieven.

cons024.jpg

2. We maken afspraken met leveranciers

Zodat we deze lage prijzen voor u kunnen vastzetten.

cons023.jpg

3. We nemen contact op met onze leden

Een persoon adviseur belt u om deze aanbiedingen met u te delen.

cons007.jpg

4. We houden u op de hoogte van onze zetten

Zo weet u wat er speelt en waar u recht op heeft.

Besparen? Dat is zo geregeld!
Plan een adviesgesprek in voor een overzicht van alle kortingen!